Viser alle produkterne

1-25 af 110 produkter

 
 
Aerosoler og spray produkter     Køb offline
 

Spray produkter til el og industriinstallation. Herunder særlige spray produkter til rensning af elektriske installationer, samt forsegling og beskyttelse.

Afdækningstape   Køb online Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af malertape / afdækningstape i høj kvalitet, f.eks malertape der ikke efterlader klæbestofrester. Se produktinformation og brochurer her.

Afstribningstape   Køb online Køb offline
 

Vi tilbyder flere forskellige Afstribnings- og Faretape f.eks. de ensfarvet 471 og 764i, den sort/gule 766i og den rød/hvide 767i.

Aluminiumstape     Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af Aluminiumstape der er velegnet til applikationer, hvor det er vigtigt, at tapen kan modstå varme, flammer og kemikalier. Tapen reflekterer varme og lys.

Aluminum Conductor Composite Reinforced (ACCR) Kontakt 3M    
 

Ekstra let aluminium komposit leder til højspænding luftledninger

Autoprodukter til autolakererer   Køb online Køb offline
 

Produktsortimentet dækker alle faser af bilreparationen. Kontakt én af forhandlerne for køb af: slib, klæbestoffer, tilbehør, rustbeskyttelse, el-produkter, glasisætning, afdækningsmateriale, sikkerhedsprodukter, PPS, plastreparationsmateriale, tætningsmateriale, slibe- og polermidler

Autoprodukter til pladesmede og mekaniske værksteder   Køb online Køb offline
 

Produktsortimentet dækker alle faser af bilreparationen. Kontakt én af forhandlerne for køb af: slib, klæbestoffer, tilbehør, rustbeskyttelse, el-produkter, glasisætning, sikkerhedsprodukter, plastreparationsmateriale, tætningsmateriale, slibe- og polermidler

Beskyttelsesbriller     Køb offline
 

Vores sikkerhedsbriller omfatter et bredt sortiment af af moderne og komfortable sikkerhedsbriller og goggles. Brillerne er designet til at beskytte profesionelle og private i deres arbejde med forskellige applicationer.

Beskyttelsesdragter   Køb online Køb offline
 

Vi har et bredt udvalg af smarte beskyttelsesdragter i god kvalitet, som giver åndbar komfort og pålidelig beskyttelse.

Bilindpaknings virksomheder     Køb offline
 

Virksomheder som tilbyder folie indpakning af biler m.v.

BPEO fibersplidsemuffer     Køb offline
 

Fiber splidsemuffer til splidsning og organisering af fiber. Til direkte nedgravning eller indbygning i gadeskabe/brønde. IP68

Bristle™ børste   Køb online Køb offline
 

En serie af formstøbte børster med 3M™ Cubitron™ slibemineral der giver en ensartet finish og ydelse gennem hele produktets levetid. Bristle produkterne findes både som børster og rondeller. De eliminerer risikoen for flyvende tråde, som forekommer ved brug af stålbørster. Ideelle til lette afgratning på svært tilgængelig områder.

Bumpon™ dupper   Køb online Køb offline
 

Bumpon dupper kan anvendes som produktfødder, stoppere eller afstandsstykker. De er tilgængelige i et bredt udvalg af former, størrelser og farver. Enkelt og pålideligt giver disse produkter mulighed for at reducere skridning, absorberer vibrationer, støj og beskytter overflader for beskadigelse.

Car Care - bilplejeprodukter   Køb online Køb offline
 

Nu kan du bruge de produkter, som de professionelle foretrækker 3M produkterne anvendes hver dag af de professionelle i autobranchen, og nu har du selv mulighed for at bruge produkterne fra 3M på din egen bil. Du kan genskabe din bils originale glans og give din bil optimal beskyttelse med det komplette sortiment af 3M bilplejeprodukter 3M Car Care sortimentet dækker ethvert behov: Fra en hurtig rengøring med 3M bilshampoo til en dybdegående professionel lakforsegling med 3M Performance Finish. Produktserien er udviklet til at kunne dække hvert trin i genetableringen af bilens originale finish og kan både bruges sammen og hver for sig afhængig af bilens stand og den tid, du har til rådighed.

Command™ klæbe- og monteringsprodukter   Køb online Køb offline
 

Undgå huller i væggen. Med Command produkter, har du frihed til at fortryde dine ophæng. Command findes i kroge, billedophæng, ledningsclips, dekorationsclips, og refill strips og der er mange forskellige farver, størrelser og modeller. Den fleksible og formbare strip dækker ujævnheder og gør at monteringssystemet har meget høj bæreevne. Alle Command kroge kan let og hurtigt fjernes uden at skade væggen.

Dentalprodukter Kontakt 3M Køb online Køb offline
 

3M ESPE markedsfører mere end 2.000 produkter, som anvendes af utallige tandlæger verden over til behandlinger indenfor fx æstetisk tandbehandling, aftrykstagning, direkte fyldningsterapi og krone/ bro arbejde. Det er vores ønske at introducere innovative ideer og produkter, som gør det daglige arbejde nemmere for tandlægen og giver bedre løsninger for patienterne. Vi har et højt krav til produktkvalitet, og vores forskere forsøger hele tiden at skabe nye materialer og teknologier til gavn for tandlægebranchen.

Diamantslib     Køb offline
 

Vores fleksible skumhåndklodser er belagt med nikkelbunden diamant. Til fjernelse af skarpe kanter på glas, keramiske materialer og hårde metaller. Afgratning af pladekanter på aluminium. Slibning i glasfiber, sten og marmor. Kan bruges både til tør- og vådslibning.

Dobbeltklæbende skumtape     Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af dobbeltklæbende PE-skumtape, PU-skumtape, vinylskumtape i høj kvalitet. Se produktinformation og brochurer her.

Dobbeltklæbende tape   Køb online Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af dobbeltklæbende tapes f.eks tissue tape eller gulvtæppetape.

Dual Lock™   Køb online Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af vores unikke 'paddehatte' system Dual Lock™. Et genooplukkeligt system der kan åbnes og lukkes igen og igen.

Elektronikproduktion     Køb offline
 

Interconnect, board mount, wire mount, I/O - PC/CF kort og kabler til elektronikproduktion

Eltape     Køb offline
 

Tape til elinstallation. Herunder isolerbånd, mastik tape, selvvulkaniserende tape og mange andre specialtapes udviklet til el installationsopgaver.

Emballage     Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af pakketape / emballagetape, hånddispensere, hang tabs, håndtagstape og glasfiberforstærket filamenttape i høj kvalitet.

Enkeltklæbende skumtape     Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af Enkeltklæbende skumtape anvendes blandt andet til tætning imod luft, støv, fugt og lys samt til lyd- og vibrationsdæmpning.

Enkeltklæbende tape (diverse)   Køb online Køb offline
 

Vi tilbyder et bredt sortiment af Enkeltklæbende tapes f.eks vores friktionstape, antifriktionstape, extreme sealing tape og glasklædetape. polyestertape